LT

Kategorija

 
Sidras (8)
 
Viskis/Burbonas (1)
 
Alus (18)
 
Panaikinti

Spalva

 
Rausvasis
 
Panaikinti

Tipas

 
Sausas
 
Pusiau saldus
 
Panaikinti

Šalis

 
Jungtinė Karalystė
 
Čekija
 
Prancūzija
 
Airija
 
Vokietija
 
Panaikinti

Regionas

 
Bretagne
 
Panaikinti

Rekomenduojame

Midijos, keptos sidre

Ingredientai:
500 g šviežių midijų,
1 svogūnas,
2 skiltelės česnako,
4 juostelės šoninės,
275 ml sausojo sidro.

Gaminimas:
Midijas nuvalome ir nuplauname šalto vandens srove.
Svogūną ir česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome.
Šoninės juosteles supjaustome nedideliais gabalėliais.

Sudedame midijas į 4 dvigubos folijos 25 x 25 cm dydžio lakštus ir apibarstome svogūnais, česnakais ir  šoninės gabalėliais. Suimame visus folijos kraštus, pakeliame į viršų, o į vidų įpilame sidro. Užlenkiame taip, kad būtų 4 erdvūs vokai.
Midijas kepame ant žarijų 10-12 minučių, kol jos atsidaro. Neatsidariusias išmetame.


Silpnieji